Legerjeep en kanotocht

€ 66,25 p.p.

09:20-09:30
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.

09:30-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij 'De Heere van Meijel' maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot ±17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Peelpaviljoen 'Onze Stek' aan de visvijver (Katsberg 26) dat 3 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een sportieve activiteit, namelijk kanovaren! De ± 2,5 uur durende kanotocht leidt u over het prachtige kanaal van Deurne en Helenavaart. Aansluitend kunt u bij Peelpaviljoen 'Onze Stek' optioneel nog genieten van een drankje op het prachtige terras aan het water (niet inbegrepen).


Voor groepen van 36 t/m 72 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de legerjeep, terwijl de andere groep begint met kanovaren. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 72 personen mogelijk

Prijs inclusief benzine en verzekering: € 66,25 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een Legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B
• 3 volwassenen per Legerjeep, 2 volwassenen per kano (Als er kinderen bij zijn, 4 personen per legerjeep en 3 personen per kano) (Op verzoek kunnen we ook een offerte maken op basis van 3 personen per kano)
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten