Legerjeep en sloepvaren

€ 60,50 p.p.

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’s ochtends toer je met een legerjeep door de Peel, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.

09:20-09:30
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 5,50 p.p.

09:30-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij 'De Heere van Meijel' maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 14:30
Op eigen gelegenheid in 18 minuten naar romantisch Maasdorp Kessel.

14:30 tot 16:30

Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag van!


Kosten:

  • Prijs inclusief benzine en verzekering: vanaf € 60,50 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €90,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven. 
Voorwaarden:
  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B
  • 3 volwassenen per Legerjeep; als er kinderen bij zijn, 4 personen per legerjeep
  • Borg a 100,- per legerjeep met een maximum van 500,-
  • Borg a 150 ,- per sloep.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten