Noud Hillen

21-09-2023

De tocht met de jeeps is heel leuk. De borrel erna was gezellig en goed verzorgd! Wij raden het iedereen aan!

Adriaens Installatietechniek

15-07-2023

Graag wil ik jullie bedanken voor een geslaagde dag! Onze monteurs (en aanhang) hebben allemaal een hele leuke dag gehad!

Piet van der Meer

12-07-2023

Een jongensdroom kwam uit, na 45 jaar uit militaire dienst (lichting 77/5) eindelijk zelf een Nekaf mogen rijden, dit was geweldig! 3 uur heerlijk rijden in de mooie Peel over verharde en zandwegen in een Nekaf uit 1957, mijn geboortejaar. Rijden gaat prima, even wennen aan stuur, matige remmen en geluid, maar erg genoten van de vrije rit door de natuur bij prachtig weer. 

Voordelig uitje € 95,- voor 2 personen en onbeperkt rijden gedurende 3 uur. Sympathieke mensen in Meijel, mooi restaurant en vele mogelijkheden. 

Familie Verhaegh

11-07-2023

Wij hebben een hele leuke middag gehad en het eten was ook heerlijk. Allemaal waren we dik tevreden. We boeken zeker nog een keer. 

Nering Bögel

07-07-2023

Een stoere en mooie tocht met de Legerjeep, en leuke opdrachten tijdens de 'Slag in de Schaduw' met een flinke klim in de Kerktoren en de uitzichttoren, op de legerfiets door Meijel. Alles goed georganiseerd, goed verzorgd, heerlijke BBQ, kortom een super leuke dag!!

Wim

06-07-2023
Mijn vrouw en ik hebben genoten van en onvergetelijke veelzijdige toer, het was een hele ervaring en een stoer avontuur. Een mooier cadeau voor mijn 70e verjaardag had ik mij niet kunnen wensen! 

Marleen van der Steen

31-08-2022

"Wat een geweldige stoere middag hebben wij beleefd. Samen met onze kinderen een mooie route gereden, op bijzondere plekjes geweest met een bijzonder vervoersmiddel. Een echte aanrader !!"

van Lierop

25-08-2022

We hebben genoten van het tochtje met de legerjeeps, ondanks dat we de omgeving kennen, hebben we allerlei wegen en verhalen gehoord/gezien die voor ons onbekend waren. Leuk terrasje onderweg bij het plein in Heusden. Veel gezelligheid en leuk gespeeld

Giel Janssen

19-08-2022

Met z'n zessen hebben wij met twee legerjeeps een ontzettend leuke middag gehad. Na de lekkere koffie met gebak kregen we een een prima uitleg over hoe zo'n jeep is in het gebruik. Daarna een heel fijne route met prima terrasmogelijkheden onderweg. Het was warm die middag, maar met de volautomatische airco op de jeeps was het meer dan goed te doen. Een fantastische ervaring, je moet dat eens gedaan hebben. Aansluitend hebben we genoten van het diner, het biertje, de wijn en andere drankjes. Niets dan lof, zeker ook voor de vlotte en behulpzame medewerkers van De Heere Van Meijel:

Heere en Dames hartelijk dank voor alle goede zorgen

Familie Vermeulen, Duiven

16-06-2022

Dag met een gouden randje beleefd in Meijel. Met onze vader een jeep gehuurd, waarmee hij vroeger in zijn diensttijd heeft gereden. De glimlach kwam niet meer van zijn gezicht en herinneringen aan die tijd werden gedeeld. Bijzondere ervaring, mooie route, prachtige omgeving en heerlijk gegeten bij De Heere van Meijel na afloop. Echt een topdag! #vierhetleven!

Vroon

05-06-2022
De route was echt heel leuk en gevarieerd. Vlak voor het einde van de route hield de jeep er mee op, maar we werden binnen 10 min. voorzien van een nieuwe jeep. Mijn zoon en ik hebben genoten van een fantastische dag.

D. Mertens

26-03-2022

In een woord: ge-wel-dig. Hele late boeking vrijgezelle middag. Geweldige reactie en advies Heere van Meijel. Geweldig ontvangst. Geweldige lunch. Geweldige uitleg. Geweldige tocht. Geweldige after party. Top!

Familie Lantink

06-10-2021

Goed verzorgd en mooie landelijke route waar we echt van genoten hebben!
Nogmaals dank voor de vlotte medewerking!

Yvonne en Jan

01-10-2021
WOW wat een ervaring, wij hebben genoten.
Zo ontzettend leuk, dank jullie wel.
Na afloop nog genoten van een heerlijke pompoensoep!

Familie van der Veen & Windschoten

02-09-2021

We werden gastvrij ontvangen door de medewerkers, en kregen goede uitleg over de bediening van de jeep, en over de te volgen route. We zij ruim 3 uur op pad geweest en hebben leuke bezienswaardigheden bezocht die op de routebeschrijving stonden.

S. van Roosmalen

28-08-2021

Wat was het leuk! 's-Morgens een gastvrij ontvangst en na een kundige uitleg van één van de medewerkers hebben we met legerjeeps de Peel ontdekt. Het was een mooie route en door het verhaal dat zich in de oorlog heeft afgespeeld ook nog heel leerzaam. 's-Middags werden we met een legertruck naar het bos gebracht en na weer een zeer goede uitleg mochten we gaan laser-gamen. Bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid, we hebben een topdag gehad!

Familie Oomen

18-08-2021
Alles was goed verzorgt en het was heel LEUK!!

Superleuke middag gehad!

18-08-2021

Zelfs onze tiener kids hebben zich erg goed vermaakt. De Nekaf laat zich, na beetje gewenning, goed rijden. De route was mooi en ook de stukken offroad waren genieten. Na de rit nog geborreld in het mooie cafe/restaurant. Zeker het aanraden waard.

Vli Installatie service

18-08-2021

We hebben de jeep opgehaald en zijn meteen aan de route begonnen. We waren met 5 personen dus het was achterin wat krap maar het was goed te doen!
Mooie route welke langs diverse bezienswaardigheden ging en natuurlijk met stukken onverharde route…. (Had voor ons wat meer gemogen.. :-).
Zeker een aanrader!!

Bibi en Linda

09-08-2021
Helemaal top!! Wij hebben een super leuke dag gehad met veel plezier, lol en leuke route met bezienswaardigheden. De kinderen vonden het super achterin de Jeep. Aanrader voor jong en oud. 

Marian de Kruijf

29-05-2021

We hadden heerlijk weer en een top arrangement geboekt. S ochtends werden we direct vriendelijk begroet. Goede, directe uitleg en konden we op stap. Route goed te volgen en het touren kon beginnen. Leuke route, mooie stops. Tussen de middag opnieuw heel vriendelijk onthaal, belangstelling en het tafeltje in de zon inclusief welkomsbordje op naam stond al klaar. S middags de tour gedaan met de swingetrike. Leuk!

Bedankt voor de leuke dag, de hartelijkheid en de top service. Oh en het eten was ZO lekker.. Dikke aanrader!

Fam. van Uden

16-05-2021

Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad in de Nekaf. Prima ontvangst door de Heere en duidelijke uitleg over de Jeep. Duidelijke route omschrijving met een goed verhaal. 

 

Lengte van de route is ook prima. Lang genoeg om je een middagje te vermaken en het dagboek te volgen. 

 

Na de rit nog heerlijk gegeten op het terras van de Heere. 

 

Zeker een aanrader.

Knaapen

16-05-2021

Met een uniek vervoermiddel de mooie Peel omgeving leren kennen. We vonden het zeer geslaagd! Dank voor de goede organisatie en de vriendelijke ontvangst. 

Fam Merken

13-05-2021

Wij hebben met onze dochter de Legerjeep in de Peel tocht gedaan. Het was een mooie route en een geweldige ervaring.

Het rijden met de Jeep vergt wat oefening en vooral geduld. Hierdoor kun je echter wel genieten van de tocht en het rijden.

Je rijd niet alleen over verharde wegen wat de ervaring juist extra mooi maakt!

Wij hebben echt genoten van deze tocht, het was het geld meer dan waard!

Familie Middelkoop

09-05-2021

Wij hebben met z’n vijven genoten van Legerjeep in de Peel.

We hadden goed weer, veel zon en veel wind.

Onze kinderen (13, 10 en 8) hebben allemaal voorin gezeten als bijrijder en de route voorgelezen.

De lunch kon helaas niet op de golfbaan ivm Corona, deze hebben we wel genuttigd aan de overkant bij de Midgetgolf

Egging

07-05-2021

Een leukere en leerzame activiteit om de verjaardag van mijn 13 jarige zoon te vieren hadden we niet kunnen verzinnen! Leuk tour. En ook het verhaal van Truus tussendoor deed wel even beseffen hoe het toen geweest moet zijn. Je moet echt tussendoor de stops nemen die er in staan. Hier en daar terrasje pakken nu het weer kan! Echt een aanrader

M. Luijten

07-05-2021

Wat leuk om samen in een jeep te rijden door de Peel, door het bos over de weg en over hobbelige zandpaadjes. Zoon 13: ‘Dit is wel een hele mooie herinnering’. We kunnen het iedereen aanraden! 

 

Familie Küsters

05-05-2021

Het was zeker een geslaagd uitje. Nog bedankt voor de fijne ontvangst in de prachtige "Heere van Meijel" en de goede uitleg.

We hebben een heel leuke middag gehad. Het rijden in de jeep was 'back to basic' maar goed te doen. Ook fijn dat er dekentjes beschikbaar waren. De routebeschrijving was duidelijk, de gereden route i.c.m. de verhalen van Truus Trinus erg leuk en gevarieerd met leuke stops tussendoor. Helaas hadden wij geen picknick weer, maar onderweg kom je genoeg picknick plekken tegen! Wij hadden een avontuurlijke lunch in de jeep tijdens een hagelbuitje

Familie Blom

05-05-2021

Wij hebben, met ons hele gezin van 27 personen totaal, enorm genoten van onze middag 'legerjeep' rijden. Fantastisch dat we deze mogelijkheid hadden om weer eens met een Nekaf een beetje diensttijd op te halen. De communicatie met Legerjeep in de Peel was heel amicaal, vriendelijk en duidelijk. Ontvangst en instructie was heel gemoedelijk. Ook de service is door de mensen van Legerjeep echt top. 

J. Thijssen

03-05-2021

Voordat wij op weg konden gaan kregen wij uitleg over de jeep. Hebben een goede route beschrijving mee gekregen. Het is ook een leerzame route nl; een verhaal door de ogen van een Meijelse bewoonster in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Voor onderweg een lunch pakket besteld. Deze heeft ons goed gesmaakt. Bij de visvijver genuttigd.

Krebbekx

27-04-2021

Met deze leuke en mooie tocht hebben we met ons gezin (corona-proof) de verjaardag van onze dochter gevierd. Gastvrije ontvangst met duidelijke en enthousiaste uitleg vooraf. Mooie route langs de verschillende peeldorpen met een mooi bijpassend en waargebeurd verhaal over de belevenissen van Meijelse Truus Trines tijdens WO II. Onderweg op verschillende mooie plekjes een stop gemaakt. Ontzettend leuke middag gehad met de Legerjeep in de Peel! Deze belevenis is absoluut een aanrader voor het hele gezin!

Fam. Maessen

08-04-2021

Wij hebben samen met onze zoontjes van 10 en 13 jaar op Eerste Paasdag enorm genoten van een geweldige tocht met een legerjeep. Zeer vriendelijk ontvangst,  duidelijke uitleg, warme dekens waarmee we de kou trotseerden en een prachtige, afwisselende en zeer leerzame tocht met boeiend oorlogsverhaal langs de mooiste plekken van De Peel. Een echte aanrader!

Daisy Niels Joyce Geert

27-03-2021
Het was een geweldige dag super leuke tocht gehad.
voor herhaling vatbaar

Geslaagde middag!

07-03-2021
Het was een zeer geslaagde middag met een rijkelijk gevulde picknickmand. 

We hebben zeer zeker genoten. Dank voor de goede verzorging.


Wij komen zeker nog een keer terug.Heere van Meijel, bedankt voor deze super ervaring

06-03-2021

Mooie route langs de verhalen van Truus over de oorlogstijd waarin zij leefde, erg interessant. De route ging door het bos en dorpjes, de pauzes waren op mooie plekjes om gelijk een picknick te houden.

Henk Janssen

28-02-2021

Samen met onze 14 jarige zoon een middagje de Legerjeep in de Peel tocht gedaan. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er volgde een duidelijke uitleg. We hebben alle 3 genoten, erg leuk om zo’n oude jeep te besturen. Het is echt ouderwetse techniek, spartaans, hard werken, maar erg leuk.

Vooral in het begin heb je iedereen nodig om te rijden, iemand die navigeert en iemand die je er aan herinnerd om het knipperlicht uit te zetten. Een hoop lol dus.

De tocht brengt je langs een hoop plekken in de peel en is erg mooi om te voltooien, bijna alles gaat over buitenwegen, zowel geasfalteerd als zandpaden.

Het instructieboekje is zeer duidelijk, het kan bijna niet misgaan (alleen als de navigator niet zit op te letten) en anders staat overal de wegbenaming, waardoor je met google maps weer op de goede plek kan komen.

Onderweg is er tijd om op verschillende plekken even uit te stappen en de omgeving te verkennen of een kopje koffie (to go) te doen.

Absoluut een aanrader!

Legerjeep in de Peel

28-02-2021

We hebben een leuke middag gehad met de Legerjeep in de Peel. Het was een leuke route en vooral grappig om met zo'n 'oud beestje' op pad te zijn. De resevering ging voorspoedig en er was snel contact. De betaling is volledig Coronaproof voldaan middels een betaalverzoek. 

Na afloop ons avondeten nog besteld bij De Heere van Meijel. Ook dat is goed bevallen. Goede service, gezellig en dorps karakter. Top!

Paddy

27-02-2021

Met een legerjeep door de Peel was een hele mooie ervaring. Alleen met de jeep rijden was al een ervaring op zich, wat gaaf om zo’n oude jeep te rijden. De route is mooi en rustig, over de landerijen. Het verhaal is erg leuk in combinatie met de route en ook de stops zijn goed gekozen om heel even de benen te strekken. Het was echt heel gaaf om dit eens te doen en wat te leren van het verhaal, de omgeving en van de jeep. En daarnaast, was het ontvangst erg goed en vriendelijk. Aanrader om eens te doen!

 

 

Heesakkers

22-02-2021

Een heerlijk dagje uit, met het gezin! Lekker picknick onderweg en volledig corona-proof!

van Dartel

19-12-2020

Afgelopen zaterdag met mijn vader in een oude legerjeep door de Peel gereden. Het was een mooie route en het was leuk herinneringen ophalen omdat mijn vader vroeger in diensttijd in dezelfde jeep gereden heeft. Bedankt Heere van Meijel voor deze onvergetelijke middag.

familie Beurskens

06-10-2020

We hebben gisteren ter ere van ons 50 jarig huwelijk samen met onze familie met een Legerjeep de tocht in de Peel  gemaakt.

Het was een prachtige tocht door de Peel met duidelijke uitleg en richtlijnen. We hebben genoten en vonden het allemaal kei leuk. Echt een aanbeveling!

Wellicht voor herhaling vatbaar.

Team Bouten Makelaardij

26-09-2020
Wij hebben afgelopen zaterdag een hele leuke middag gehad met de Legerjeep(s) in de Peel. Een mooie en toch ook interessante route waarbij men naast een stukje geschiedenis toch ook vooral geniet van de natuur en omgeving. Naast alles is het geweldig om in een oude Legerjeep te rijden waarbij vooral de off-road stukken een extra dimensie geven. Een echte aanrader voor zowel jong als oud!

L. Pruim

18-09-2020

Wij hebben 18 september 2020 een Legerjeep gehuurd.

Het was echt heel erg leuk en interessant om te doen.

De verhalen die werden verteld via het dagboek, waren indrukwekkend om te lezen.

Wat is er hier gevochten in de Peel en Maas en veel verwoest.

Het is echt een aanrader om te doen.

Fam. Kuiper

05-09-2020
Een dag met de jeep op pad, gevolgd door een kanotocht is een grote aanrader! Ons familieuitje was daarmee een geslaagd evenement, en dat onder de rook van Eindhoven! Een half uurtje met de auto!  Dank ook aan de vriendelijke ontvangst, en een prima uitvalsbasis met een goede keuken in de Heere van Meijel. Kortom, genoten! ’

fam. van der Veen

02-09-2020

Woensdag 2 september hebben wij een Legerjeep bij u gehuurd.

Het was voor ons een fantastische ervaring om hier mee te rijden, een prachtige route en met veel vrijheid.

Dit kunnen wij een ieder aan bevelen die graag met een Legerjeep zou willen rijden

Vooraf hebben we goede uitleg gehad over de route en de bediening van de Legerjeep.

Wij hebben een topdag gehad, en denken er nog vaak aan terug.

Wij hopen een volgend jaar graag terug te komen voor nog  een tocht met de Legerjeep.

Janssen

29-08-2020

Wij hebben een superleuke dag gehad! Het legerjeep rijden is een toffe activiteit om te doen! De route, met het verhaal uit de regio, was ook erg toepasselijk. Fijn ook dat we zelf de vrijheid hadden om onderweg te stoppen waar en wanner we wilden. Een aanrader!

 

En jullie ook bedankt voor de leuke dag en dat we de WOW-vouchers, ivm de coronacrisis, op een later tijdstip konden inleveren!

fam. van Baaren

22-08-2020

Gastvrij ontvangen. Echte Brabantse gezelligheid.

Duidelijke uitleg vd jeeps, keurig onderhouden. Mooi en leuk parcour!

En vooral erg genoten en gelachen.

Twee gezinnen met in totaal 4 kids in leeftijd van 7 tot 12 jr.


Bart Luijten

20-08-2020

“Ik heb samen met 4 kids en een jeep, de “Peel naar kasteel” gereden. Het arrangement zit mooi in elkaar en we hebben een hele toffe dag gehad.”

Fam. Basten

06-08-2020

We hebben een super leuke dag gehad met de Jeep. Goed geregeld !

Maris

31-07-2020

Wij hebben een fantastisch leuke dag gehad. Een hele leuke ervaring en een mooie route. Ook een zeer vriendelijk ontvangst en medewerkers! Bedankt Vd top dag !Wij hebben een fantastisch leuke dag gehad. Een hele leuke ervaring en een mooie route. Ook een zeer vriendelijk ontvangst en medewerkers! Bedankt Vd top dag !

Budding

12-07-2020

Nogmaals dank voor de super leuke ervaring met de legerjeeps. We vonden het allemaal helemaal top!!!

Ook de lunch was heerlijk.

Compliment voor de Heere van Meijel!!!

van Dommelen

28-06-2020

wij hebben een geweldige middag gehad met de jeep toertocht en als afsluiting heerlijk gegeten bij de Heere van Meijel.

Hartelijk dank voor weer een perfect geregeld uitje!

Vaessen Party & Catering

14-03-2020

Wij hebben een super leuke dage gehad. Mijn complimenten alles heel goed geregeld ook het verrekenen van de twee personen die niet konden komen was al bij de bar bekend.

Top  

Bouwbedrijf Driessen

08-01-2020

Ja we hebben het heel erg leuk gevonden. Iedereen was er erg enthousiast over.

Zelfs het slechte weer gaf nog een extra dimensie aan de tocht.

Zeer geslaagd. Ook de lunch trouwens!

Voncken

31-12-2019

Het was een leuke activiteit. Goed geregeld, mooie route. 

Ook prachtige locatie waar jullie zitten. Complimente!

fam. Kölgen

07-12-2019

Het was zeker een geslaagde dag en een mooie ervaring! Bedankt voor de leuke dag.

Voergroep Zuid

26-11-2019

Het was zeker een geslaagde dag, jullie ook bedankt!

(onderweg hebben we nog geprobeerd vast te leggen hoe het er vroeger uitzag, zie bijlage

Fam. Jegerings

18-11-2019

We hebben maandag een hele leuke middag gehad, ondanks het slechte weer. De jarige vond het geweldig en is nog steeds blij dat ik niet voor de trabant gekozen heb. 

Puts

20-10-2019

Wij willen jullie graag bedanken voor de leuke ervaring! We hebben een super dag gehad.

Boer

14-09-2019
We hebben genoten. Natuurlijk hadden we prachtig weer, maar het was een superleuke ervaring en tevens een mooi verhaal. Alles was goed geregeld, zelfs toen één van de jeeps niet meer starten.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Fam. Rutjens

30-06-2019
Absoluut. Was heel leuk. En prima geregeld door jullie. Bedankt!

van Baars

04-05-2019
Het was zeker een geslaagde dag. 
We hebben genoten ondanks het weer.

Fam. van der Valk

20-04-2019
Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. 

Het ontvangst was top, we hoefden geen borg te betalen. Superleuke rit gehad (het weer zat ook mee).
Na afloop heerlijk op het terras gezeten nog. 

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en dat was duidelijk merkbaar. 
We zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen!

Fam. Leeflang

16-03-2019
Bedankt voor een super mooie ervaring.  Een aanrader voor iedereen!!

fam. Goossen

23-01-2019
Wij kijken zeker terug op een enorm geslaagde Legerjeep tocht door het prachtige winterlandschap van de Peel.

Fila

06-08-2018
Bedankt voor de toffe en zeer unieke tocht door de Peel. We kijken terug op een geslaagde dag! 

Familie Koldenhof

29-07-2018
Het was zeker een geslaagde middag. Goede uitleg leuke route en gastvrij!

Dirkx

23-07-2018
Het was erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar. Wij zeggen het voort. Daarnaast ook lekker gegeten bij jullie!

Seegers

21-07-2018
De groep heeft het zeer zeker naar de zin gehad. Het was een zeer geslaagde middag. Tot een volgende keer!

Hoefnagel

14-07-2018
Dank jullie wel, het was super

fam. van Kempen

05-05-2018

Het was super. Meerdere malen gestopt onderweg.

Prachtige omgeving...de tijd vloog voorbij!

Hartelijk dank voor de fijne ontvangst en fijne uitleg.
Het was top!

Versleijen

04-05-2018
Wij hebben zeer zeker genoten van een mooie tocht door de Peel met de legerjeeps. We vonden het allemaal een geslaagde ervaring en hebben ook mogen genieten van een goed verzorgde lunch.

Nogmaals dank voor de goede zorgen.

Theunissen

15-04-2018
Was een zeer geslaagde dag.
Bedankt.

Familie van Gemeren

31-03-2018
Het was geweldig! 
We hebben genoten van deze uniek ervaring. 

de Nennie

17-02-2018
Het was TOP!
Van de gastvrije ontvangst tot de heerlijke lunch,  van de uitleg tot het rijden met de Jeeps, en tot slot het borrelen na afloop van de rit. 

van Helden

27-01-2018
Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige middag. Dankjewel voor de gastvrijheid en de goede verzorging!

Mevrouw Jager

19-11-2017
Het was ongelooflijk leuk! We hebben echt ene top dag gehad. En gaan de tour zeker nogmaals doen.

Dierenartspraktijk IJ van Rijn

11-11-2017
Jullie bedankt voor de geweldige middag, we hebben genoten!

Meneer Spreuwenberg

04-11-2017
Wij hebben een top dag gehad! Mooie locatie en super activiteit.

Mevrouw Vaessen

28-10-2017
We hebben een ontzettend leuke middag gehad wat was het stoer om in de Legerjeeps te rijden. Prachtige rit, leuk verhaal, echt heel gaaf. Onwijs bedankt!

Mevrouw van Noort

03-06-2017
Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad vandaag. Prima verzorgde lunch, de uitleg van en daarna de rit door de Peel in de legerjeep was top. Nadien een lekker biertje en een smakelijke maaltijd. Kortom: een dagje om in te lijsten!

Van der Zwaan

24-04-2017
Het was een geslaagde dag! Nogmaals dank!!

Gemeente Peel en Maas

24-03-2017
Bedankt voor jullie gastvrijheid en het verzorgen van onze teamdag. De activiteit was zeer geslaagd!

van Kempen

14-09-2016
Mijn twee kinderen en ik hebben echt genoten van deze leuke dag. Ook de gastvrijheid hebben we erg op prijs gesteld. We maken zeker nog eens gebruik van uw activiteiten.