Legerjeep en High Bier Bottle Share

€ 66,00 p.p.
13:30-13:45
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,90 p.p.

13:45-17:00 
Na ontvangst en een korte introductie bij 'De Heere van Meijel' maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)

17:00-19:00 uur 
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel High Bier Bottle Share; de mannelijke en stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

High Bier Bottle Share bestaat uit: 

Speciaal bier proeven 
Gaat een gewoon glaasje bier wel eens vervelen? Proef dan eens één van speciaal bieren die bij De Heere van Meijel te krijgen zijn. Tijdens dit dagdeel proeft u een selectie van zes bieren met drie bijpassende hapjes. De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.

Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

2 tot 21 personen

Periode: maart t/m november

Prijs inclusief high bier, benzine en verzekering: € 66,00 p.p. (incl btw)

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde High Bier. Hierbij serveren we 4 speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De kosten van dit arrangement bedragen dan 56,50 euro p.p. De verkorte high bier duurt ongeveer 1 uur. 

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing
  • 3 personen per legerjeep