Legerjeep en E-Chopper toertocht

€ 78,00 p.p.

09:20-09:30

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een Legerjeep en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,90 p.p.

 
09:30-12:30 

Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)


12:30-14:20
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:20-16:50
Na een heerlijke lunch(optioneel) krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel. 

 

Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Trabant, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

 

Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine, volle accu en verzekering: €78,00 p.p. (incl btw)

·       Minimale leeftijd voor het besturen van een Legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B

·       Minimale leeftijd voor het rijden op een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B

·       Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-

·       Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten