Legerjeep en Tuk Tuk toertocht

€ 66,50 p.p.

09:45-10:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen.

(Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,30 p.p.)

10:00-13:00
Na ontvangst en een korte introductie bij 'De Heere van Meijel' in Meijel maken we ons op voor een toertocht in een echte legerjeep. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het op waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ nemen we je mee op een spannende ontdekkingsreis naar de Tweede Wereldoorlog en de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied. Een activiteit voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar! (Duur ± 3 uur)

13:00-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00-15:45
Na de unieke ervaring van het rijden in een legerjeep en een heerlijke lunch (optioneel), krijgt u een korte instructie over het rijden in een tuk tuk. Gedurende dit dagdeel maakt u vervolgens een rit door de prachtige Peelomgeving van Meijel in deze klassiek Aziatische taxi (uiteraard een heel andere route als vanochtend). U wordt getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. (Duur ± 1,75 uur)

Voor groepen van 25 t/m 48 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 25 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de legerjeep, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 48 personen mogelijk

Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine en verzekering: € 66,50 p.p. (incl btw)
Prijs tot 16 jaar benzine en verzekering: € 31,00 p.p. (incl btw)

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Tuk Tuk is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Minimale leeftijd voor het besturen van een legerjeep is 24 jaar: Rijbewijs B
  • Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten